#10: Football Game Changer: SEMMY | ZO word jij PROFVOETBALLER | Maak je VOETBALDROOM waar

#10: Football Game Changer: SEMMY | ZO word jij PROFVOETBALLER | Maak je VOETBALDROOM waarFootball Game Changer Semmy! 🔥

Een voetballer met een potentie net als Matthijs de Ligt en Virgil van Dijk. Een speler die elke dag het maximale uit zichzelf wilt halen! Een speler die afgelopen jaar mega veel stappen hebt gemaakt omtrent: voeding, mindset en bewegen zonder bal.

Wij van Football Game Changer zijn mega trots op de stappen die je hebt gemaakt. Blijf in jezelf geloven, focus op je doel!

Dit is de tiende video waarin we op stap gaan met een Football Game Changer. De komende weken krijg je een uniek kijkje in het leven van een Football Game Changer. 11 weken lang delen we iedere zondag een video op ons YouTube kanaal. Iedere video gaat over een andere discipline waar een Football Game Changer aan moet voldoen.

Hier lees je meer over het Football Game Changer: www.footballgamechanger.nl

Improve the way you move, change the way you play – Leroy van Maaren

Credits muziek:
Music from Uppbeat (free for Creators!):

License code: UDS2ISA76MHDIRHJ

Music from Uppbeat (free for Creators!):

License code: 3GMRYMXKVIH19W0P

Las Camisetas de fútbol de adidas se encuentran entre las preferidas de muchos equipos. Descubre por qué visitando nuestra colección en la web. Maillot de foot pas cher 2020 2021,maillot de foot 2021 pas cher,flocage maillot de foot pas cher,Livraison rapide,qualité parfaite

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *